fbpx

Transylvania Open: Δεύτερη νίκη και πρόκριση στο κυρίως ταμπλό για την Ματούλα

Transylvania Open: Δεύτερη νίκη και πρόκριση στο κυρίως ταμπλό για την Ματούλα

Την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό του Transylvania Open της Ρουμανίας εξασφάλισε η Μάρθα Ματούλα, πετυχαίνοντας τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στα προκριματικά της WTA 250 διοργάνωσης, και πραγματοποιώντας παράλληλα ιδανικό ντεμπούτο στο WTA Tour.

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε της 24χρονης Τουρκάλας, αλλά και No. 2 του προκριματικού ταμπλό, Ίπεκ Οζ, με 7-6(7), 4-6, 7-5, έπειτα από τρεις ώρες και 12 λεπτά “μάχης” στο κεντρικό κορτ των εγκαταστάσεων, και πέρασε στο κυρίως ταμπλό.

Στον πρώτο προκριματικό γύρο η Ματούλα επικράτησε “γηπεδούχου”, Μάρα Γκάε, με 6-2, 6-7(5), 6-2, ενώ εκτός συνέχειας έμεινε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που ηττήθηκε από την 25χρονη τενίστρια από την Ελβετία, Σούσαν Μπαντέκι, με 6-3, 4-6, 7-5.

Ωστόσο, το τουρνουά δε τελείωσε για την Βαλεντίνη, καθώς θα παίξει στα διπλά έχοντας για παρτενέρ της την 32χρονη Γαλλίδα, Ελιξιάν Λεσιμία, και θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα τις Λεολία Ζανζαν (Γαλλία) και Βαλέριγια Στράκοβα (Ουκρανία).

Όσον αφορά την Ματούλα, στις πιθανές αντίπαλές της για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης βρίσκεται η Ουκρανή, αλλά και No. 7 του ταμπλό, Κατερίνα Μπάιντλ, η Ουγγαρέζα Άννα Μπόνταρ, η Ρουμάνα Μαρία Τιγκ, αλλά και η επίσης Ρουμάνα, Μίριαμ Μπούλγκαρου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις