fbpx

Έχασαν στις λεπτομέρειες την πρόκριση στην 8άδα του Μόναστιρ οι Παπαμιχαήλ και Κρίστι

Έχασαν στις λεπτομέρειες την πρόκριση στην 8άδα του Μόναστιρ οι Παπαμιχαήλ και Κρίστι

Πολύ κοντά στην πρώτη τους νίκη στα διπλά του Jasmin Open Monastir έφτασαν οι Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Φρέγια Κρίστι, που αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα τους στη WTA 250 διοργάνωση κόντρα στις Βερόνικα Φάλκοφσκα και Άννα Σίσκοβα και έχασαν με 1-6, 6-3, 14-12.

Το ελληνοβρετανικό δίδυμο απέκτησε τον πρώτο λόγο για τη νίκη κατακτώντας εμφατικά το πρώτο σετ (6-1), έχοντας κάνει 2 φορές break στις No. 3 του ταμπλό. Στην επανάληψη, όμως, Σίσκοβα και Φάλκοφσκα ισοφαρίσαν στα σετ με δικό τους σερί προς το φινάλε του δεύτερου μέρους (6-3).

Στο super tie-break, Παπαμιχαήλ και Κρίστι προηγήθηκαν με 6-2 και 7-4, αλλά με νέο κομβικό σερί 5 πόντων οι αντίπαλές του ανέτρεψαν τα δεδομένα και πήραν τα ηνία του ματς (9-7). Μετά από διαδοχικές ισοπαλίες και 5 MP, Σίσκοβα και Φάλκοφσκα επικράτησαν με 14-12 και προκρίθηκαν.

Όσον αφορά τα μονά του τουρνουά στην Τυνησία, η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια αντιμετώπισε την 23χρονη Ουκρανή, αλλά και No. 2 του προκριματικού ταμπλό, Καταρίνα Ζαβάτσκα, για τον πρώτο προκριματικό γύρο, όμως έχασε με ανατροπή (3-6, 6-2, 6-4), και έμεινε εκτός συνέχειας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις