fbpx

WTA Elite Trophy: Απέσυρε τη συμμετοχή της η Σάκκαρη (pic)

WTA Elite Trophy: Απέσυρε τη συμμετοχή της η Σάκκαρη (pic)

Εκτός του επερχόμενου WTA Elite Trophy (24-29/10) τέθηκε η Μαρία Σάκκαρη, που απέσυρε και επίσημα τη συμμετοχή της από τη διοργάνωση στη Ζενγκζού, η οποία και επιστρέφει στο WTA Tour μετά από 4 χρόνια, λόγω των περιορισμών της πανδημίας.

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα κλείσει τη χρονιά στο No. 9 του WTA Race, θέση που την κατατάσσει ως την πρώτη αναπληρωματική των WTA Finals (29/10-5/11), και σε περίπτωση απόσυρσης κάποιας από τις τενίστριες του ταμπλό, θα μπει να την αντικαταστήσει.

Εφόσον δεν προκύψει κάποια απόσυρση από τις 8 τενίστριες που θα αγωνιστούν στο Κανκούν, η Μαρία θα χάσει τους βαθμούς υπεράσπισής της και πιθανότατα θα υποχωρήσει θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο No. 6.

Όσον αφορά τώρα το WTA Elite Trophy, στην κορυφή του ταμπλό ανέρχεται η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, ενώ η Μάντισον Κις θα πάει στο No. 2. Θα αγωνιστούν 12 παίκτριες (11 από το Race και μία με wild card) και θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους των τριών. Οι τέσσερις πρώτες κάθε ομίλου περνούν στα ημιτελικά, που θα είναι νοκ-άουτ αγώνες.

Οι 12 παίκτριες του WTA Elite Trophy:
1. Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα
2. Μάντισον Κις
3. Γελένα Οσταπένκο
4. Λιουντμίγια Σαμσόνοβα
5. Βερόνικα Κουντερμέτοβα
6. Ντάρια Κασάτκινα
7. Κίνγουεν Ζενγκ
8. Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια
9. Καρολίν Γκαρσία
10. Ντόνα Βέκιτς
11. Μάγδα Λινέτ
12. Σίνγιου Γουάν (WC)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις