fbpx

ATP Race: Έχασαν έδαφος Ρούνε, Ρουντ και Χουρκάτς – Αλώβητος ο Τσιτσιπάς (pic)

ATP Race: Έχασαν έδαφος Ρούνε, Ρουντ και Χουρκάτς – Αλώβητος ο Τσιτσιπάς (pic)

Σειρά διαδοχικών αποκλεισμών βιώνουν τις τελευταίες μέρες αρκετοί τενίστες που διεκδικούν την είσοδό τους στην 8άδα του ATP Race, για να εξασφαλίσουν ένα από τέσσερα εναπομείναντα εισιτήρια για τα ATP Finals του Τορίνο (12-19/11), γεγονός που ευνοεί και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας βρίσκεται στο No. 6 της κούρσας, και για ακόμα μία εβδομάδα δεν έχει να ανησυχεί για τη θέση του, καθώς όσοι είχαν μαθηματικές ελπίδες να τον προσπεράσουν αποκλείστηκαν από τα τουρνουά που συμμετείχαν, και έτσι θα παραμείνει αλώβητος.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που τον ακολουθεί στο No. 7 του Race, αποκλείστηκε στους “32” του Τόκιο και έχασε την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του, ενώ χθες το βράδυ (Τετάρτη 19/10) και ο Χόλγκερ Ρούνε αποκλείστηκε στους “16” της Στοκχόλμης, θέτοντας υπό διεκδίκηση στο No. 8

Ο Τέιλορ Φριτς είναι στο No. 9 αυτή τη στιγμή, αλλά τον χωρίζουν μόλις 100 βαθμοί από τον Δανό, και αν συνεχίσει τις νίκες στο 500άρι της Ασίας τότε θα τον προσπεράσει. Εδαφος έχασαν οι Κάσπερ Ρουντ και Χούμπερτ Χουρκάτς, που αποκλείστηκαν στους “16” και στους “32” του Τόκιο αντίστοιχα.

Πλέον, μείωσαν αισθητά τις πιθανότητές τους για πρόκριση στα τελικά της ATP τον άλλο μήνα, την ώρα που έρχονται από πίσω τους οι Τόμι Πολ και Άλεξ Ντε Μινόρ, που μπορούν να τους προσπεράσουν, εφόσον συνεχίσουν τις νικηφόρες εμφανίσεις τους στο Τόκιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις