fbpx

United Cup: Με Τζόκοβιτς η Σερβία στο ντεμπούτο της

United Cup: Με Τζόκοβιτς η Σερβία στο ντεμπούτο της

Με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην αποστολή της θα κάνει ντεμπούτο στο United Cup η Σερβία. Ο κορυφαίος της παγκόσμιας κατάταξης θα δώσει το “παρών” για μία ακόμα φορά για την εθνική του ομάδα, και αναμένεται, μάλιστα, να είναι και ο αρχηγός της στο μεικτό τουρνουά της Αυστραλίας.

Ο 36χρονος Σέρβος θα είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο μεγάλα αστέρια της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 29/12-7/11, και θα αποτελέσει και για πολλούς πρόβα τζενεράλε για το πρώτο Grand Slam της χρονιάς, το Australian Open της Μελβούρνης.

Στο United Cup θα αγωνιστούν 18 ομάδες, που θα χωριστούν σε 6 ομίλους των τριών, ενώ θα φιλοξενηθεί στη RAC Arena του Περθ, αλλά και στην Ken Rosewall Arena του Σίδνεϋ. Κάθε ομάδα θα έχει τρεις παίκτες και τρεις παίκτριες που θα προκύψουν από τη θέση τους στην κατάταξη της ATP και της WTA.

Αναφορικά με τη Σερβία, ο Νόλε θα έχει δίπλα του τον Χαμάντ Μετζέγιοβιτς, ενώ τη γυναικεία σύνθεση θα αποτελέσουν οι Ναταλία Στεφάνοβιτς και Όλγκα Ντανίλοβιτς. Στο τουρνουά θα παίξει και η Ελλάδα, με τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη να την τοποθετούν στο No. 2 του ταμπλό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις