fbpx

Αμβέρσα: Με στόχο τα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Χάνφμαν

Αμβέρσα: Με στόχο τα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Χάνφμαν

Έτοιμος για την προημιτελική “μάχη” του European Open της Αμβέρσας είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κατά την οποία θα αντιμετωπίσει τον Γιάνικ Χάνφμαν, με στόχο το 2/2 και την πρόκριση στα ημιτελικά της ATP 250 indoor διοργάνωσης.

Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας ξεπέρασε χθες Πέμπτη (19/10) το εμπόδιο του Μπόουτικ φαν ντε Σάντσχουλπ με 7-5, 6-3, και απόψε θα αναμετρηθεί με τον 31χρονο Γερμανό, που τα μεσάνυχτα νίκησε δύσκολα τον Ντόμινικ Τιμ με 6-4, 5-7, 6-4, σβήνοντας, μάλιστα, 13/15(!) BP του Αυστριακού.

Η αναμέτρησή τους είναι η τρίτη κατά χρονική σειρά στο κεντρικό κορτ, θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 20:00 (ώρα Ελλάδος), και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 6HD. Το ματς αυτό αποτελεί και ευκαιρία για ρεβάνς του Στέφανου, καθώς είχε ηττηθεί από το Χάνφμαν φέτος στη Μαγιόρκα.

Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο νικητή από το ματς που κλείνει το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας, μεταξύ των Άρθουρ Φις (Γαλλία) και Χουάν Πάμπλο Βαρίλας (Περού). Παράλληλα, ο Στέφανος βρίσκεται και στην 4άδα των διπλών, οπότε έχει διπλό κίνητρο στο τουρνουά.

Έχοντας για παρτενέρ του τον αδερφό του και κορυφαίο διπλίστα της Ελλάδας, Πέτρο Τσιτσιπά, οι «TsitsiBros» έχουν πετύχει δύο μεγάλες νίκες ως τώρα, βρίσκονται για πρώτη φορά σε κοινό ATP ημιτελικό, και το Σάββατο (21/10) θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις