fbpx

Αμβέρσα: Διπλή αποστολή για τον Τσιτσιπά στα ημιτελικά

Αμβέρσα: Διπλή αποστολή για τον Τσιτσιπά στα ημιτελικά

Έτοιμος για τη “διπλοβάρδιά” του στην Αμβέρσα είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί τόσο στον ημιτελικό των μονών, όσο και στον αντίστοιχο των διπλών, με στόχο φυσικά το 2/2 και τη διπλή πρόκριση στους αυριανούς τελικούς του European Open.

Η πρώτη αποστολή του κορυφαίου του ταμπλό θα είναι η ημιτελική “μονομαχία” με τον Άρθουρ Φις, τον οποίο θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στο ATP Tour. Ο 19χρονος Γάλλος επικράτησε χθες του Χουάν Πάμπλο Βαρίλας με 6-0, 6-3, και βρίσκεται για 5η φορά φέτος στην 4άδα ATP διοργάνωσης.

Η αναμέτρησή τους θα ξεκινήσει περίπου στις 18:30 (ώρα Ελλάδος) και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6HD. Πριν από αυτή όμως, προηγείται το παιχνίδι ανάμεσα στους Αλεξάντερ Μπούμπλικ και Μαξιμίλιαν Μαρτέρερ (16:30), από όπου και θα προκύψει ο πρώτος φιναλίστ.

Μετά την ολοκλήρωση της ημιτελικής φάσης στα μονά, και εφόσον κρατηθεί λίγος χρόνος ξεκούρασης για τον Τσιτσιπά, θα πάρει τη σκυτάλη ο 2ος χρονικά ημιτελικός των διπλών, μιας και ο πρώτος έχει ήδη διεξαχθεί, και οι Άριελ Μπέχαρ (Ουρουγουάη) και Άνταμ Πάβλασεκ (Τσεχία) είναι ήδη στον τελικό.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος θα ξαναμπεί στο κεντρικό κορτ για να συνεργαστεί με τον αδερφό του και κορυφαίο Έλληνα διπλίστα, τον Πέτρο Τσιτσιπά, αντιμετωπίζοντας τους Ρομέν Αρνεόντο (Μονακό) και Σαμ Βάισμπορν (Αυστρία). Οι «TsitsiBros» είναι για πρώτη φορά σε κοινό ATP ημιτελικό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις