fbpx

Αμβέρσα: Στον τελικό ο Μπούμπλικ και περιμένει έναν εκ των Τσιτσιπά και Φις (vid)

Αμβέρσα: Στον τελικό ο Μπούμπλικ και περιμένει έναν εκ των Τσιτσιπά και Φις (vid)

Στον δεύτερο φετινό τελικό του προκρίθηκε ο Αλεξάντερ Μπούμπλικ, κερδίζοντας με 6-4, 6-4 τον Μαξιμίλιαν Μαρτέρερ μέσα σε 85 αγωνιστικά λεπτά, και περιμένει πλέον έναν εκ των Στέφανο Τσιτσιπά και Άρθουρ Φις, για να διεκδικήσει τον τίτλο του European Open.

Ο 26χρονος Καζάκος ήταν άριστος από το σερβίς του, κατάφερε να επικρατήσει σε ένα κλειστό ματς εκμεταλλευόμενος 2/5 BP του, πήρε σχεδόν τα πάντα από το πρώτο σερβίς του (92%, 36/39), ενώ ήταν συνεπής και στο δεύτερο, όσο το χρειάστηκε (36%, 8/22).

Παράλληλα είχε 12 άσους και 33 winnes, ενώ υπέπεσε σε 9 αβίαστα και 7 διπλά λάθη. Από την άλλη, ο Γερμανός, και προερχόμενος από τα προκριματικά της indoor διοργάνωσης, είχε 12 winners και μόλις έναν άσο, υπέπεσε σε 12 αβίαστα και 2 διπλά λάθη, και έχασε και τις 5 ευκαιρίες του για break.

Αύριο θα παίξει στον 9ο τελικό της καριέρας του, αλλά και ο 8ος σε 250άρι τουρνουά, και θέλει να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του. Έχει εξασφαλίσει ήδη την άνοδο 2 θέσεων (από το No. 36 στο No. 34), και αν τα καταφέρει στην Αμβέρσα θα διεκδικήσει την άνοδο ακόμα 2 θέσεων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις