fbpx

Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Βιέννη (pic)

Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Βιέννη (pic)

Τον αντίπαλο της πρεμιέρας του, αλλά και το πιθανό μονοπάτι του ως τον τελικό της Βιέννης έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την κλήρωση του επερχόμενου Erste Bank Open (23-29/10), που για την ώρα σκέφτεται μόνο τη σημερινή διπλή αποστολή της ημιτελικής φάσης στην Αμβέρσα.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον “γηπεδούχο” Ντόμινικ Τιμ στο πρώτο του παιχνίδι στην Αυστρία, με τον οποίο μετρά 5 νίκες και 5 ήττες στα μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ στις 2 φετινές on court συναντήσεις τους σε Μαδρίτη και Λονδίνο, ο Στέφανος χαμογέλασε στο τέλος.

Εφόσον τα καταφέρει ο Στέφανος και προκριθεί στον 2ο γύρο, θα αντιμετωπίσει εκεί είτε τον Αλεξάντερ Βούκιτς, είτε έναν qualifier που θα παίξει με τον Αυστραλό, ενώ στα προημιτελικά πιθανότατα θα τον περιμένει ο Τόμι Πολ, σε μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για το ATP Race.

Αν ο No. 4 του ταμπλό έχει κάνει το 3/3 και βρεθεί στα ημιτελικά της Βιέννης, τότε ενδέχεται να συναντήσει εκεί τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, που θα παίξει στην πρεμιέρα του με τον Αρθούρ Φις, ενώ στη συνέχεια θα αναμετρηθεί με έναν εκ των Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Λορένζο Μουζέτι.

Από την άλλη μεριά του ταμπλό, πρώτο φαβορί για να βρεθεί στον τελικό είναι ο Γιανίκ Σίνερ, με τον Ιταλό να είναι το No. 2 του ταμπλό. Παράλληλα όμως, αξιώσεις για ανάλογη πορεία συγκεντρώνουν οι Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ και Φράνσις Τιάφο, με τον Αμερικανό να συναντά τον Σίνερ στα προημιτελικά.

Το πιθανό μονοπάτι του Τσιτσιπά:
1R: Τιμ
2R: Βούκιτς/Qualifier
QF: Πολ
SF: Μεντβέντεφ
F: Σίνερ

Πιθανοί προημιτελικοί:
Μεντβέντεφ-Χατσάνοφ
Τσιτσιπάς-Πολ
Ρούμπλεφ-Ζβέρεφ
Σίνερ-Τιάφο

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις