fbpx

Νίκες για Σκορίλα και Σακελλαρίδη στο 15άρι του Ηρακλείου

Νίκες για Σκορίλα και Σακελλαρίδη στο 15άρι του Ηρακλείου

Με νίκες ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου της Κρήτης οι Αλέξανδρος Σκορίλας και Στέφανος Σακελλαρίδης. Οι Έλληνες τενίστες είχαν νικηφόρες πρεμιέρες και συνεχίζουν στον 2ο γύρο του ITF ελληνικής διοργάνωσης.

Ο Σκορίλας κατάφερε να βγει νικητής από τον ελληνικό “εμφύλιο” με τον Μιχάλη Σακελλαρίδη, στο πρώτο τους ματς στο κυρίως ταμπλό, κερδίζοντάς τον με 6-2, 6-1, ενώ ο Σακελλαρίδης ξεπέρασε το εμπόδιο του Ελβετού και lucky looser, Αλεξάντερ Όρλοφ, νικώντας με 6-3, 6-4.

Στον 2ο γύρο, ο πρώτος θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό, αλλά και No. 6 του ταμπλό, Σιντάν Ποντζοντικρόμο, τον οποίον και κέρδισε την περασμένη εβδομάδα. Αν το κάνει και τώρα θα κλείσει θέση για την 8άδα, ενώ το ίδιο θέλει να κάνει και ο Στέφανος κόντρα στον Ουκρανό Όλεγκ Πριχόντκο.

Παράλληλα, εκτός συνέχειας έμειναν οι Ιωάννης Κουντουράκης και Στέφανος Σχινάς. Ο πρώτος έχασε από τον Ολλανδό, αλλά και No. 4 του ταμπλό, Γκάι Ντεν Ούντεν, με 7-5, 6-4, ενώ ο δεύτερος ηττήθηκε Βραζιλιάνο Γκάμπριελ Ντεκάμπς με 6-2, 6-3.

Όσον αφορά τα διπλά του τουρνουά, οι μόνοι που συνεχίζουν στην 8άδα είναι οι Χρήστος Γκλαβάς και Στέφανος Σχινάς. Κέρδισαν τους Πολωνούς Πιοτρ Κιούσεβιτζ και Πιοτρ Σιεκάνοβιτς με 6-7(5), 6-3, 10-7. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τους Βλάντισλαβ Όρλοφ (Ουκρανία) και Στεφάν Παλόσι (Ρουμανία).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις