fbpx

Πέρασε στις “16” στο 25άρι του Ηρακλείου η Λάκη

Πέρασε στις “16” στο 25άρι του Ηρακλείου η Λάκη

Την πρόκριση για τον 2ο γύρο του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων στο Ηράκλειο της Κρήτης πήρε η Μιχαέλα Λάκη. Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια έκανε νικηφόρα πρεμιέρα στο κυρίως ταμπλό και θα συνεχίσει την πορεία της στην ελληνική διοργάνωση.

Στο πρώτο της παιχνίδι στο τουρνουά, η Λάκη κέρδισε την συνομήλικη Σέρβα, αλλά και No. 6 του ταμπλό, Λόλα Ραντιβόγιεβιτς, με ανατροπή στα σετ (4-6, 6-4, 6-3), μετά από δύο ώρες και 33 λεπτά αγώνα. Στον επόμενο γύρο θα παίξει με την Γερμανίδα Μαριέ Βογκτ, με στόχο τα προημιτελικά.

Παράλληλα, η Έλενα Κοροκοζίδη ηττήθηκε από την επερχόμενη αντίπαλη της Λάκη με 6-2, 6-1, η Ελένη Χριστοφή δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ελβετή Λέονι Κουνγκ, καθώς έχασε με 6-4, 6-3, ενώ η Δήμητρα Παύλου έχασε από την Ρουμάνα, αλλά και No. 2 του ταμπλό, Ίρινα Μαρία Μπάρα, με 6-3, 6-0.

Όσον αφορά τα διπλά, η μόνη ελληνική εκπροσώπηση είναι από τις Ελένη Χριστοφή και Δήμητρα Παύλου, που βρίσκονται στην 8άδα. Στο πρώτο τους ματς κέρδισαν τις Γαλλίδες, Σελένα Γιανισίγεβιτς και Λούσι Νιούγεν Ταν με 1-6, 6-4, 10-7, και τώρα οι No. 4 του ταμπλό θα παίξουν με τις Άννα Καντιότο (Βραζιλία) και Σιμόνα Ογκέσκου (Ρουμανία).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις