fbpx

Τιμωρήθηκε με 18 μήνες αποκλεισμό ο Μπρούκσμπι (pic)

Τιμωρήθηκε με 18 μήνες αποκλεισμό ο Μπρούκσμπι (pic)

Με τη βαριά ποινή του 18μηνου αποκλεισμού από την ενεργό δράση τιμωρήθηκε ο Τζένσον Μπρούκσμπι από τον Διεθνή Οργανισμό Ακεραιότητας του Τένις (ITIA), καθώς κατηγορείται πως δεν εμφανίστηκε σε τρεις ελέγχους ντόπινγκ μέσα στο 2022.

Ο 22χρονος Αμερικανός τενίστας, που αποδέχθηκε την ευθύνη για τα πρώτα δύο wherabouts, αλλά όχι για το τρίτο, θα επιστρέψει στο ATP Tour μετά τις 4/1/2025, μιας και η τιμωρία που του επιβλήθηκε ξεκινά από τις 5/7/2023.

Ο No. 301 της παγκόσμιας κατάταξης (και άλλοτε No. 33) έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν από τραυματισμούς στον καρπό, και έχει να αγωνιστεί από το Australian Open της Μελβούρνης, όπου έφτασε μέχρι τον μέχρι τον 3ο γύρο.

Στην πρώτη τοποθέτησή του για τον αποκλεισμό του, ο Αμερικανός έγραψε στα social media: «Δεν έχω πάρει ποτέ απαγορευμένη ουσία στη ζωή μου και ήμουν ανοιχτός και ειλικρινής με την ITIA σε όλη την υπόθεση.

Αντιλαμβάνομαι ότι είναι δική μου ευθύνη και θα μάθω μέσα από αυτό. Δέχτηκα ότι οι 2 από τις χαμένες μου εξετάσεις ήταν δικό μου λάθος, αλλά συνεχίζω να υποστηρίζω ότι το χαμένο τεστ μου στις 4/6/2022 πρέπει να μην υπολογιστεί».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις