fbpx

Πήρε την 3ωρη “μάχη” η Γραμματικοπούλου και πέρασε στον τελικό στο 25άρι της Αιγύπτου

Πήρε την 3ωρη “μάχη” η Γραμματικοπούλου και πέρασε στον τελικό στο 25άρι της Αιγύπτου

Τέταρτη διαδοχική νίκη και πρόκριση στον τελικό του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Αιγύπτου για την Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου. Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποίησε μία σπουδαία ανατροπή, και αύριο Κυριακή (29/10) θα διεκδικήσει τον τίτλο της ITF διοργάνωσης.

Αντίπαλή της σήμερα ήταν η 34χρονη Ρωσίδα, Μαρίνα Μελνίκοβα, την οποία κέρδισε με 4-6, 7-5, 6-1 μετά από τρεις ώρες και 2 λεπτά αγώνα, και στο ματς τίτλου στο Σαρμ Ελ Σέιχ θα αντιμετωπίσει 19χρονη Τσέχα, Λίντα Κλιμοβίτσοβα, που κέρδισε νωρίτερα την Σάλμα Ντούγκντοβα με 6-0, 6-2.

Δεν ήταν καθόλου εύκολη η αναμέτρηση για την κορυφαία του ταμπλό, καθώς χρειάστηκε να επιστρέψει από χαμένο σετ, ενώ έσβησε και διπλό MP της Ρωσίδας. Αύριο θα παίξει στον 3ο φετινό τελικό της, μετά τις κατακτήσεις στο 25άρι της Ιταλίας και το 40άρι της Σλοβενίας.

Για να φτάσει ως εδώ, η Βαλεντίνη πρώτα κέρδισε την Αλίσα Κιούμελ με 4-6, 6-2, 6-3, ενώ στον 2ο γύρο κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της “γηπεδούχου”, Αζίζ Λαμίς Αλουσέιν Αμπντέλ, με 6-3, 0-6, 7-5. Στον προημιτελικό επιβλήθηκε της Ρουμάνας Καρόλα Πατρίσια Μπεζενάρου με 6-1, 7-5.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις