fbpx

Βιέννη: Επιβλήθηκε του Ρούμπλεφ και πέρασε στον τελικό ο Σίνερ (vid)

Βιέννη: Επιβλήθηκε του Ρούμπλεφ και πέρασε στον τελικό ο Σίνερ (vid)

Μεγάλος νικητής του δεύτερου χρονικά ημιτελικού της Βιέννης αναδείχθηκε ο Γιανίκ Σίνερ, που επικράτησε του Αντρέι Ρούμπλεφ με 7-5, 7-6(5) και θα διεκδικήσει τον τίτλο του Erste Bank Open αντιμετωπίζοντας τον Ντανιίλ Μενβέντεφ, σε μία επανάληψη του τελικού στο Πεκίνο.

Μετά από ένα αρκετά κλειστό παιχνίδι που κρίθηκε στα δύο σετ, ο 22χρονος Ιταλός τενίστας κατάφερε να επιστρέψει από break πίσω στο πρώτο σετ, να αντέξει στο tie-break του δεύτερου, και να εξασφαλίσει την 6η συμμετοχή του σε τελικό για φέτος, οδεύοντας για τον 4ο φετινό τίτλο του.

Για να φτάσει στην κορυφή θα πρέπει να “εκθρονίσει” τον 27χρονο Ρώσο, αλλά και κορυφαίο του ταμπλό, με τον οποίο θα συναντηθεί για 8η φορά στο ATP Tour. Παρά την πρόσφατη νίκη εις βάρους του υπερασπιστή του τίτλου, ο Μεντβέντεφ προηγείται με 6-1 στα μεταξύ τους, και φυσικά είναι το φαβορί.

Ο μεγάλος τελικός στην αυστριακή πρωτεύουσα είναι προγραμματισμένος για τις 15:00 μετά το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος), και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6HD. Θα είναι ο 13ος τελικός για τον Σίνερ, που διεκδικεί τον 10ο τίτλο της καριέρας του, ενώ για τον No. 3 του κόσμου θα είναι ο 36ος, θέλοντας να κάνει “black jack” στους τίτλους (20-15).




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις