fbpx

Πρωταθλήτρια στο 25άρι της Αιγύπτου η Γραμματικοπούλου!

Πρωταθλήτρια στο 25άρι της Αιγύπτου η Γραμματικοπούλου!

Μεγάλη νικήτρια του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου! Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια έκανε το 5/5 στη διοργάνωση και ανέβηκε δίκαια στην κορυφή, παίζοντας εξαιρετικό τένις.

Στον σημερινό μεγάλο τελικό της ITF διοργάνωσης, η Βαλεντίνη επικράτησε με 7-6(1), 7-5 της 19χρονης Τσέχας, Λίντα Κλιμοβίτσοβα, μετά από 2 ώρες και ένα λεπτό κλειστού αγώνα. Κάπως έτσι, η κορυφαία του ταμπλό έφτασε στον 3ο φετινό της τίτλο, μετρώντας ισάριθμες συμμετοχές σε τελικούς.

Για να φτάσει ως εδώ, η Γραμματικοπούλου κέρδισε αρχικά την Αλίσα Κιούμελ με 4-6, 6-2, 6-3, ενώ στον 2ο γύρο κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της “γηπεδούχου”, Αζίζ Λαμίς Αλουσέιν Αμπντέλ, με 6-3, 0-6, 7-5. Στον προημιτελικό επιβλήθηκε της Ρουμάνας Καρόλα Πατρίσια Μπεζενάρου με 6-1, 7-5.

Χθες Σάββατο (28/10) πήρε τη νίκη με 4-6, 7-5, 6-1 απέναντι στην 34χρονη Ρωσίδα, Μαρίνα Μελνίκοβα, μετά από τρεις ώρες και 2 λεπτά αγώνα. Έδωσε πολλές μεγάλες “μάχες” η Βαλεντίνη αυτή την εβδομάδα στην Αίγυπτο, αλλά οι κόποι της επιβραβεύτηκαν με την κατάκτηση του τίτλου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις