fbpx

WTA Finals: Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης

WTA Finals: Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης

Σήμερα, Σάββατο (4/11) θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί αγώνες του WTA Finals στο Κανκούν του Μεξικού, για να προκύψει το ζευγάρι του αυριανού μεγάλου τελικού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 σπουδαίες αναμετρήσεις, όπου στη μία κοντράρονται 2 πρωτάρες της 4άδας του θεσμού, και στην άλλη θα αναμετρηθούν οι κορυφαίες της παγκόσμιας κατάταξης, με το κίνητρό τους να’ ναι διπλό.

Συγκεκριμένα, τα μεσάνυχτα θα ξεκινήσουν την αγωνιστική δράση οι Τζέσικα Πεγκούλα και Κόκο Γκοφ. Η 29χρονη Αμερικανίδα μετράει το απόλυτο των νικών από το Bacalar Group, και δικαιωματικά συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Από την άλλη, η 19χρονη συμπατριώτισσά της πήρε στο φινάλε της φάσης των ομίλων την πρόκριση για τα ημιτελικά, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση με την επικράτησή της απέναντι στην Μαρκέτα Βοντρούσοβα.

Αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα, στο κεντρικό κορτ των εγκαταστάσεων της πόλης, θα πάρουν θέση Ίγκα Σφιόντεκ και Αρίνα Σαμπαλένκα (02:00)., με την πρώτη να κάνει το 3/3 στο Chetumal Group, και την δεύτερη να παίρνει τον “τελικό” πρόκρισης στον δικό της όμιλο, κόντρα στο ματς 2 δόσεων απέναντι στην Έλενα Ριμπάκινα.

Σε περίπτωση που η 25χρονη Λευκορωσίδα κερδίσει σήμερα και προκριθεί στον τελικό των Finals, θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στο No1 του κόσμου ότι και να γίνει στον αυριανό τελικό.

Αντίθετα, η 22χρονη Πολωνή χρειάζεται 2 νίκες ακόμα για να προσπεράσει την σημερινή της αντίπαλη, ώστε να φτάσει στο 2ο διαδοχικό της Year-end No1.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις