fbpx

ATP Finals: Πρώτη νίκη για τον Αλκαράθ στο Τορίνο (video)

ATP Finals: Πρώτη νίκη για τον Αλκαράθ στο Τορίνο (video)

Την πρώτη του νίκη στα ATP Finals πήρε ο Κάρλος Αλκαράθ στο Τορίνο, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Αντρέι Ρούμπλεβ με 7-5, 6-2, σε 75 μόλις λεπτά παιχνιδιού.

Ο 20χρονος Ισπανός μετά τις τρεις ήττες στη σειρά, για 1η φορά μετά από 1,5 χρόνο, επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο.

Ο Αλκαράθ, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο σημερινό ματς, στο 9ο game του 1ου σετ, είχε την πρώτη του ευκαιρία για break, με τον Ρούμπλεβ να υπερασπίζεται το σερβίς του και να παίρνει προβάδισμα με 5-4. Τελικά το break έγινε για τον Ισπανό στο 11ο game και μετά από αυτό κυριάρχησε στο court, για να κερδίσει τα 9 από τα 11 τελευταία games της αναμέτρησης και να φτάσει γρήγορα στην επικράτηση.

Αυτή ήταν η 65η νίκη στη σεζόν για τον Ισπανό (65-10), όπου συνδυάστηκε με την 1η νίκη καριέρας στο ATP Finals. Την Παρασκευή (17/11) θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή τον Ντανίλ Μεντβέντεβ, αναζητώντας μια νίκη που θα τον στείλει πιθανότατα στα ημιτελικά.

Από την άλλη, ο Ρούμπλεβ πραγματοποίησε τη 2η ήττα του σε ισάριθμες συναντήσεις στο τουρνουά, ενώ δεν έχει κερδίσει ακόμα σετ, έχοντας ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις