fbpx

Δεύτερη νίκη και προημιτελικά για την Παύλου στο 25άρι του Ηρακλείου

Δεύτερη νίκη και προημιτελικά για την Παύλου στο 25άρι του Ηρακλείου

Τη δεύτερη σερί της νίκη πανηγύρισε η Δήμητρα Παύλου στο ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Ηρακλείου, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά. Αντίθετα, η Ελένη Χριστοφή, η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Έλενα Κοροκοζίδη αποκλείστηκαν, με την τελευταία να συνεχίζει στα διπλά.

Συγκεκριμένα, η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε την συνομήλική της από την Ουκρανία, αλλά και No. 6 του ταμπλό, Αναστασίγια Κωνσταντίνοβα Σομπολέβα, με 6-2, 6-3 μετά από 80 αγωνιστικά λεπτά, και στην 8άδα θα αντιμετωπίσει την 22χρονη Ουκρανή, Ολεξάνδρα Ολινίκοβα.

Μετέπειτα, η Χριστοφή δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της 30χρονης Ρουμάνας, αλλά και No. 3 του ταμπλό, Κριστίνα Ντίνου, μιας και ηττήθηκε με 6-2, 6-3 σε μία ώρα και 35 λεπτά παιχνιδιού, και έμεινε εκτός συνέχειας. Στον 1ο γύρο είχε κερδίσει τη Μιχαέλα Λάκη με 6-3, 7-6(4).

Η Σακελλαρίδη δεν ολοκλήρωσε την αναμέτρησή της κόντρα στην 25χρονη Ρουμάνα, Οάνα Γκαβρίλα, και έτσι αναγκάστηκε να σταματήσει τις προσπάθειές της μετά το 3ο game (3-0), ενώ η Κοροκοζίδη έχασε από την επίσης Ρουμάνα, αλλά και No. 4 του ταμπλό, Αλεξάνδρα Ίγκνατικ, με 6-1, 7-5.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις