fbpx

Πρώτη νίκη για τον Θάνο στο 15άρι του Μίσιγκαν

Πρώτη νίκη για τον Θάνο στο 15άρι του Μίσιγκαν

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στα μονά του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Μίσιγκαν ο Αριστοτέλης Θάνος. Ο 22χρονος Έλληνας τενίστας πήρε την πρόκριση για τον 2ο γύρο της αμερικανικής διοργάνωσης, ενώ ηττήθηκε και στην πρεμιέρα του στα διπλά.

Στην πρεμιέρα του ο Θάνος αντιμετώπισε τον 26χρονο Αυστραλό, αλλά και No. 8 του ταμπλό, Μίτσελ Χάρπερ, και τον κέρδισε με 6-1, 6-2 μέσα σε μία ώρα και 39 λεπτά αγώνα στο Court 1. Εξασφαλίζοντας έτσι την παρουσία του στη φάση των «16» του τουρνουά, στο οποίο συμμετέχει με wild card.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον 20χρονο Αμερικανό, Μπράντεν Σικ, με στόχο φυσικά το 2/2 και την είσοδό του στην προημιτελική φάση. Παράλληλα, ο Θάνος αγωνίστηκε και στα διπλά με παρτενέρ του τον 19χρονο Γερμανό, Τάουμ Αλ Αζμέχ, όμως ηττήθηκαν στο πρώτο τους παιχνίδι και έμειναν εκτός.

Στην πρεμιέρα τους, το ελληνογερμανικό δίδυμο δεν τα κατάφερε απέναντι στους No. 2 του ταμπλό, Φονς Βαν Σάμπεκ (Ολλανδία) και Ρόμπιν Κάτρι (Γαλλία), μιας και έχασαν με 7-6(4), 7-5, μετά από μιάμιση ώρα αγώνα στο Court 5.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις