fbpx

ATP Finals: Φινάλε με νίκη για τον Ζβέρεφ στο Τορίνο (video)

ATP Finals: Φινάλε με νίκη για τον Ζβέρεφ στο Τορίνο (video)

Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στα Nitto ATP Finals, αλλά και για το 2023, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο 26χρονος Γερμανός επικράτησε με 6-4, 6-4 του Αντρέι Ρούμπλεφ στο τελευταίο και αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι της φάσης των ομίλων, και έγραψε τον επίλογο για τη χρονιά.

Με την αποψινή επικράτηση ο Ζβέρεφ έφτασε τις δύο νίκες στο Τορίνο, αλλά δεν του αρκούν για να προκριθεί καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με Κάρλος Αλκαράθ και Ντανιίλ Μεντβέντεφ. Περισσότερο απογοητευτική ήταν η συγκομιδή του 26χρονου Ρώσου (0/3), που τέλειωσε τη χρονιά δίχως νίκη.

Ο Σάσα έφτασε στις 55 νίκες μέσα στο έτος (55-26 το ρεκόρ του), και ασφαλώς θα κρατήσει για παράσημο τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στον No. 2 του κόσμου. Σήμερα πήρε μια πιο εύκολη νίκη, μέσα σε μία ώρα και 41 λεπτά στο Pala Alpitour, και απέσπασε το χειροκρότημα του κόσμου.

Τέλειωσε το ματς με 25 winners και 10 άσους, υπέπεσε σε μόλις 13 αβίαστα και ένα διπλό λάθος, μετουσίωσε σε break 3/7 ευκαιρίες του, και κατάφερε να σώσει 3/4 BP του αντιπάλου του. Ήταν καλός από το πρώτο σερβίς (70% κερδισμένοι πόντοι) και συνεπής από το δεύτερο (58%, 11/19).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις