fbpx

Σίνερ: «Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό»

Σίνερ: «Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό»

Απόλυτα ευχαριστημένος δήλωσε ο Γιανίκ Σίνερ, που κέρδισε για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Χόλγκερ Ρούνε και προκρίθηκε επάξια στα ημιτελικά των Nitto ATP Finals. Ο 22χρονος Ιταλός έκανε το 3/3 στο Green Group, κατέκτησε την πρώτη θέση, και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στο Τορίνο.

«Για μένα ήταν πολύ σημαντικό να συντονιστώ ξανά μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Νόβακ. Δεν είχα κερδίσει ξανά τον Ρούνε, οπότε έδωσε τον καλύτερό μου εαυτό. Ξεκίνησα πολύ καλά, στο δεύτερο σετ σέρβιρε καλύτερα, κινήθηκε καλύτερα, οπότε έγινε και πιο αμφίρροπος αγώνας.

Το τρίτο σετ θα μπορούσε να ήταν δικό του. Στο 4-3 έσωσα ένα σημαντικό break point. Ήταν λίγο σαν… τρενάκι σήμερα, αλλά προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισε, και φυσικά χαρούμενος που προκρίθηκα στα ημιτελικά».

«Σημαίνει πολλά για μένα που παίζω καλά εδώ στην Ιταλία, στο Τορίνο, ένα ξεχωριστό μέρος, ένα ιδιαίτερο τουρνουά. Είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να παίξω τουλάχιστον άλλα 2 ματς ακόμα. Θέλω να τελειώσω τη χρονιά όμορφα. Πιστεύω πως όλα πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις