fbpx

ATP Finals: Τζόκοβιτς και Σίνερ για τον θρόνο στο Τορίνο

ATP Finals: Τζόκοβιτς και Σίνερ για τον θρόνο στο Τορίνο

Όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο τελικό του ATP Finals, με τους Γιανίκ Σίνερ και Νόβακ Τζόκοβιτς να παίζουν για το πολύτιμό τρόπαιο στο Τορίνο. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 6HD.

Ο Σίνερ παραμένει αήττητος στο τουρνουά, έχοντας κερδίσει και τα 4 παιχνίδια του, και πηγαίνει για το κορυφαίο έπαθλο των 1.500 ΑΤΡ βαθμών και των 4,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Από την άλλη, ο Τζόκοβιτς έχει ηττηθεί μια φορά στο τουρνουά από τον Σίνερ στο round robin.

Ο Ιταλός τενίστας προκρίθηκε ως 4ος στο Race και θα έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει την 1η του παρουσία στο σπουδαίο θεσμό με τον τίτλο. Μάλιστα, θα είναι ο 1ος από τη χώρα του που θα αγωνιστεί στον τελικό του ATP Finals και θα διεκδικήσει τον 5ο τίτλο του στη φετινή σεζόν, τον 11ο συνολικά στην καριέρα του και τον πιο σημαντικό.

Ο 36χρονος Σέρβος μετά τον τίτλο στο Masters του Bercy και το 8ο Year-end No.1 της καριέρας του, πάει για ακόμα έναν μεγάλο στόχο στο τελευταίο μέρος της αγωνιστικής σεζόν, την υπεράσπιση του τίτλου του στο Τορίνο.

Ήταν ο πρωταθλητής πέρσι και επίσης διεκδικεί τον 7ο τίτλο του στο ATP Finals, για να γίνει ο πολυνίκης του τουρνουά. Επίσης, θέλει τον 7ο τίτλο του στη φετινή του χρονιά και τον 98ο στην ακόμα πιο απίθανη καριέρα του, σε 128 τελικούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις