fbpx

Θα παίξει στο Meteora World Tennis League ο Τσιτσιπάς (video, pics)

Θα παίξει στο Meteora World Tennis League ο Τσιτσιπάς (video, pics)

Τη συμμετοχή του στο Meteora World Tennis League ανακοίνωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, το οποίο θα διεξαχθεί στο Άμπου Ντάμπι το χρονικό διάστημα 21-24 Δεκεμβρίου. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αναμένεται να επιστρέψει εκεί στην ενεργό δράση, αγωνιζόμενος στην ομάδα των SG Mavericks Kites.

Δίπλα του θα έχει την 26χρονη Ισπανίδα, αλλά και σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα, ενώ στην ίδια ομάδα θα είναι τόσο η Αρίνα Σαμπαλένκα, όσο και ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Etihad Arena, και θα είναι η “πρόβα τζενεράλε” ενόψει του United Cup στην Αυστραλία.

Η παρουσία του Στέφανου στο επερχόμενο αθλητικό γεγονός ανακοινώθηκε προ ημερών, τόσο από τον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης, όσο και από τον αντίστοιχο της ομάδας. Ωστόσο δε γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Τσιτσιπάς, μετά τον τραυματισμό του.

Θυμίζουμε πως ο No. 6 του κόσμου εγκατέλειψε τις προσπάθειές του στο Τορίνο, στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα του στη φάση των ομίλων, λόγω των έντονων ενοχλήσεών του στη μέση. Ο Στέφανος ταλαιπωρείται από οίδημα, και θα χρειαστεί εβδομάδες ξεκούρασης και αποθεραπείας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις