fbpx

Πρώτες νίκες για Τσιτσιπά και Ξυλά στο 15άρι του Ηρακλείου

Πρώτες νίκες για Τσιτσιπά και Ξυλά στο 15άρι του Ηρακλείου

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν τις προσπάθειές τους στο κυρίως ταμπλό του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου οι Παύλος Τσιτσιπάς και Ιωάννης Ξυλάς, ξεκινώντας με νίκες και προκρίσεις στο δεύτερο γύρο της ελληνικής διοργάνωσης.

Ο Τσιτσιπάς επικράτησε του 23χρονου Ισραηλινού και προερχόμενου από τα προκριματικά, Λιόρ Γκόλντεμπεργκ, με 6-2, 7-6(1), μετά από μία ώρα και 24 λεπτά αγώνα. Στον επόμενο γύρο θα παίξει με τον 21χρονο Μεξικανό, και επίσης ερχόμενο από τα προκριματικά, Ροντρίγκο Αλούχας.

Παράλληλα ο Ξυλάς έπαιξε κόντρα στον 20χρονο Βούλγαρο, Νικολάι Νέντελτσεφ, και τον κέρδισε εύκολα με 6-1, 6-1 σε 84 αγωνιστικά λεπτά. Στο δεύτερο γύρο θα συναντήσει τον 24χρονο Αυστριακό, αλλά και No. 3 του ταμπλό, Νέιλ Ομπερλέιτνερ, με στόχο την είσοδό του στην τελική 8άδα.

Στην πρεμιέρα τους στο κυρίως ταμπλό δεν τα κατάφεραν οι Αλέξανδρος Σκορίλας και Πέτρος Τσιτσιπάς. Ο πρώτος ηττήθηκε από τον 24χρονο Γερμανό, Κάι Λέμστρα, με 7-6(2), 6-1, μετά από μία ώρα και 49 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ των εγκαταστάσεων.

Μία μέρα πριν και ο Στέφανος Σακελλαρίδης έμεινε εκτός συνέχειας, χάνοντας στον πρώτο του αγώνα στο κυρίως ταμπλό. Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας έχασε από τον 18χρονο Γάλλο, Άρθουρ Γέα, με 6-3, 1-6, 6-2, και δε συνεχίζει στο τουρνουά.

Ο κορυφαίος Έλληνας διπλίστας δεν τα κατάφερε απέναντι στον 18χρονο Σλοβένο, Μάτιτς Κρίζνικ, μιας και έχασε με 6-3, 3-6, 6-1 μετά από 2 ώρες και 21 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ, και εστιάζει πλέον στις υποχρεώσεις του στα διπλά μαζί με τον αδερφό του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις