fbpx

Στη Φλόριντα ο Παγώνης για το Eddie Herr και το Orange Bowl

Στη Φλόριντα ο Παγώνης για το Eddie Herr και το Orange Bowl

Για τη Φλόριντα των ΗΠΑ αναχώρησε ο Ραφαήλ Παγώνης, που θα αγωνιστεί σε δύο σπουδαία Juniors τουρνουά το προσεχές διάστημα. Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος Έλληνας τενίστας θα συμμετέχει τόσο στο Eddie Herr International Junior Championship, όσο και στο διάσημο Junior Orange Bowl.

Το πρώτο τουρνουά βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 21 Νοεμβρίου, όπου ξεκίνησαν τα προκριματικά, και θα διαρκέσει ως τις 3 Δεκεμβρίου. Ο Παγώνης θα αγωνιστεί κατευθείαν στο κυρίως ταμπλό. Στην εν λόγω διοργάνωση θα συμμετάσχουν πάνω από 2.000 τενίστες (αγόρια-κορίτσια) από περισσότερες από 90 χώρες, σε 3 ηλικιακές κατηγορίες (U12, U14, 16) σε μονό και διπλό.

Από το τουρνουά αυτό έχουν περάσει πολλοί μεγάλοι αθλητές στα πρώτα τους βήματα στο τένις, όπως οι Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, Άλεξ Ντε Μινόρ, αλλά και φυσικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, μάλιστα, είχε φτάσει ως την 8άδα το 2014, αλλά και ως τα ημιτελικά έναν χρόνο μετά (2015).

Αμέσως μετά από το Eddie Herr, ο Παγώνης θα αγωνιστεί και στο Junior Orange Bowl, σύμφωνα με πηγές του Tennis24, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι (12-21/12). Και τα δύο τουρνουά είναι μια καλή ευκαιρία για τον ίδιο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, και να δείξει διεθνώς τις ικανότητές του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις