fbpx

Argentina Open: Πρεμιέρα με ήττα για την Γραμματικοπούλου

Argentina Open: Πρεμιέρα με ήττα για την Γραμματικοπούλου

Την ήττα με με 7-6 (1), 6-0 γνώρισε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου από την Ιπέκ Οζ στην πρεμιέρα της στο Μπουένος Άιρες, μένοντας εκτός 16άδας στο Argentina Open.

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια αν και κατάφερε να επιστρέψει από το 0-3 και το 3-5 στο 1ο σετ, η Τουρκάλα τενίστρια κατάφερε να πάρει τη νίκη με 7-1, παίρνοντας το προβάδισμα.

Στο 2ο σετ η Οζ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Γραμματικοπούλου, κερδίζοντας 6 συνεχόμενα games, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι σε 94 λεπτά.

Η Οζ στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Μαρία Λουρντε Κάρλι από την Αργεντινή, που είναι συμπαίκτρια της Δέσποινας Παπαμιχαήλ στο διπλό.

Πλέον, η Γραμματικοπούλου θα δοκιμαστεί στο διπλό μαζί με τη Γεωργιανή Εκατερίν Γκοργκόντζε, όπου θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο την Πέμπτη (30/11) τις Σάρα Εράνι και Εύα Βέντερ.

Από την άλλη, η Παπαμιχαήλ έκανε την πρεμιέρα της στο διπλό το βράδυ της Δευτέρας (27/11), κερδίζοντας μαζί με την Κάρλι τις Αργεντινές Γκυγιερμίνα Νάια και Χούλια Ριέρα με 6-2, 6-2. Στα προημιτελικά, οι δυο τενίστριες θα αντιμετωπίσουν τις Ελιξαν Λεχέμια και Ρενάτα Σαρασούα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις