fbpx

Μέχρι τα προημιτελικά των διπλών της Λεμεσού οι Σακελλαρίδη, Παύλου και Ματούλα

Μέχρι τα προημιτελικά των διπλών της Λεμεσού οι Σακελλαρίδη, Παύλου και Ματούλα

Μέχρι την 8άδα στα διπλά έφτασαν οι Σαπφώ Σακελλαρίδη, Δήμητρα Παύλου και Μάρθα Ματούλα στο ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων στη Λεμεσό της Κύπρου. Οι Ελληνίδες τενίστριες είχαν διαφορετικές παρτενέρ, και καμία εξ αυτών δεν πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση.

Αρχικά, η Σαπφώ αγωνίστηκε στο πλάι της 26χρονης τενίστριας από την Αίγυπτο, την Σάντρα Σαμίρ, και είχαν bye πρόκριση από τον πρώτο γύρο. Στα προημιτελικά, οι No. 2 του ταμπλό έχασαν από τις Ρουμάνες Ιλίνκα Νταλίνα Αμαρέι και Μπριάνα Σζάμπο με 7-6(1), 6-3), και έμειναν εκτός συνέχειας.

Η Δήμητρα αγωνίστηκε στο πλάι της 18χρονης Ρωσίδας, Αναστασίγια Γκρέτσκινα, και στην πρεμιέρα τους κατάφεραν να επικρατήσουν των Ελίζ Μαλονέι (Αγγλία) και Ανχελίνα Βίργκες (Γερμανία) με 6-2, 2-6, 11-9. Στην 8άδα, οι No. 4 του ταμπλό “λύγισαν” από τις Κέτι Ντουν (Αγγλία) και Λέονι Κουνγκ (Ελβετία) με 7-5, 6-1.

Η Μάρθα συνεργάστηκε με την 26χρονη Κύπρια, Μαρία Σιοπάχα, και στον πρώτο γύρο νίκησαν τις Γεωργία Καλαμάρις (Γαλλία) και Μιλάνα Μασλένκοβα (Ουζμπεκιστάν) με 6-3, 6-2. Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης έχασαν από τις κορυφαίες του ταμπλό, Σοφία Κοστούλας (Βέλγιο) και Ξένια Λασκούτοβα (Ρωσία) με 6-4, 6-3.

Όλες αγωνίστηκαν και στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά, με την Ματούλα μόνο να κερδίζει στον πρώτο γύρο και να περνάει στη 16άδα. Πρώτα επικράτησε της 18χρονης Ρωσίδας, αλλά και προερχόμενης από τα προκριματικά, Αναστασίγια Γκουρέβα, με 3-6, 6-2, 6-3.

Στο δεύτερο παιχνίδι της, η No. 8 του ταμπλό έχασε από την 17χρονη Αυστριακή, και επίσης προερχόμενη από τα προκριματικά, Ταμάρα Κόστιτς, με 7-5, 6-1. Η Σαπφώ έχασε από την 18χρονη Βρετανίδα, Ρανάχ Ακούα Στόιμπερ με 6-2, 6-1, και η Δήμητρα “λύγισε” από την 19χρονη Ρωσίδα, Πολίνα Λατσένκο, με 6-3, 6-4.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις