fbpx

Εκτός 8άδας ο Σακελλαρίδης στο 15άρι του Μόναστιρ

Ο Σακελλαρίδης στο United Cup

Εκτός προημιτελικής φάσης έμεινε ο Στέφανος Σακελλαρίδης στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Μόναστιρ της Τυνησίας. Παράλληλα, ο αδερφός του Δημήτρης προκρίθηκε στα ημιτελικά των διπλών, ενώ ο Στέφανος με τον Μιχάλη έμειναν και εκεί εκτός 8άδας.

Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας, αλλά και No. 3 του ταμπλό της ITF διοργάνωσης, ηττήθηκε σήμερα από τον 20χρονο Αμερικανό, αλλά και προερχόμενο από τα προκριματικά, Αντίτ Σίνα, με 7-5, 6-3, μετά από 2 ώρες και 16 λεπτά αγώνα στο Court 3.

Παράλληλα, ο Στέφανος συνεργάστηκε με τον Μιχάλη Σακελλαρίδη στα διπλά και έχασαν στην πρεμιέρα τους από τους κορυφαίους του ταμπλό, Γιακούμπ Πολ (Ελβετία) και Μαρκ Βάλνερ (Γερμανία) με 6-2, 6-2.

Όσον αφορά τον Δημήτρη, αυτός παίζει στο πλάι του Γερμανού Φλοριάν Μπρόσκα και βρίσκονται στα ημιτελικά. Στην πρεμιέρα τους, οι No. 3 του ταμπλό νίκησαν τους Ολλανδούς Χούλιους Μπουλτ και Λαρς Βάγκεναρ με 7-5, 7-6(5).

Σήμερα, Σακελλαρίδης και Μπρόσκα νίκησαν τους Ρώσους Ίγκορ Κουντριάσοφ και Αλεξάντρ Λομπάνοφ με 6-3, 3-6, 12-10, μετά από 70 λεπτά αγώνα στο Court 6. Στην 4άδα θα αντιμετωπίσουν τους No. 2 του ταμπλό, Αλεξάντερ Ντόνσκι (Βουλγαρία) και Τιάγκο Περέιρα (Πορτογαλία).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις