fbpx

Montevideo Open: Στα προημιτελικά του διπλού Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ

Montevideo Open: Στα προημιτελικά του διπλού Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ

Διπλή ελληνική παρουσία θα έχουμε στα προημιτελικά του διπλού στο Montevideo Open της Ουρουγουάης, αφού οι Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου πήραν την πρόκριση.

Η Παπαμιχαήλ με συμπαίκτρια την Ουκρανή Βαλέρια Στράκοβα, επικράτησαν εύκολα με 6-2, 6-3 των Ιλένα Ιν-Αλμπόν και Μαρτίνα Καπούρο Ταμπόρντα και συνεχίζουν στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τις Ελιξάν Λεκέμια (Γαλλία) και Γκαμπριέλα Λι (Ρουμανία).

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια, αυτή την εβδομάδα μπήκε για πρώτη φορά στο Top 100 της παγκόσμιας κατάταξης στο διπλό, ανεβαίνοντας στο Νο.93.

Στα προημιτελικά του διπλού στο 125άρι του Μοντεβιδέο βρίσκεται και η Γραμματικοπούλου, που μαζί με τη Γεωργιανή Εκατερίν Γκοργκότζε κέρδισαν τις Βραζιλιάνες Γκαμπριέλα Σε και Ρεμπέκα Περέιρα με 6-0, 6-1. Για το εισιτήριο των ημιτελικών θα παλέψουν με τις Νο.4 του ταμπλό, Φρέγια Κρίστι και Γιουλιάνα Λισαράζο.

Εκτός των μονών, στα μονά στον 2ο γύρο βρίσκεται η Παπαμιχαήλ, η οποία την Παρασκευή (8/12) θα αγωνιστεί με την κορυφαία του ταμπλό και Νο.94 στον κόσμο, Νταϊάν Πάρι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις