fbpx

Πρεμιέρα με νίκη για την Σακελλαρίδη στο 25άρι του Μόναστιρ

Πρεμιέρα με νίκη για την Σακελλαρίδη στο 25άρι του Μόναστιρ

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η Σαπφώ Σακελλαρίδη στα μονά του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων στο Μόναστιρ της Τυνησίας. Αντίθετα, η Μιχαέλα Λάκη έμεινε εκτός συνέχειας στο κυρίως ταμπλό, ενώ στα διπλά οι Σακελλαρίδη και Αδαλόγλου πέρασαν στα προημιτελικά.

Η Σαπφώ αντιμετώπισε σήμερα Τετάρτη (13/12) την 21χρονη Κινέζα, Γιάκι Γουάνγκ, και την κέρδισε με 6-2, 6-3 μέσα σε μία ώρα και 34 λεπτά αγώνα στο Court 4. Στη φάση των «16» η No. 2 του ταμπλό θα αναμετρηθεί με την 21χρονη Ρωσίδα, Αλίνα Καράεβα, με στόχο την πρόκρισή της στην 8άδα.

Η Λάκη έπαιξε απέναντι στην 22χρονη Γαλλίδα, Γιασμίν Μανσούρι, και έχασε με 6-3, 6-0, μετά από 63 αγωνιστικά λεπτά στο Court 1. Όσον αφορά τα διπλά, εκεί η Σαπφώ συνεργάζεται με τη Μαγδαληνή Αδαλόγλου, και ήδη βρίσκονται στα προημιτελικά μετά την πρώτη τους επικράτηση.

Στην πρεμιέρα τους, οι No. 4 του ταμπλό κέρδισαν τις Άνα Γκιράλντι Ρεκένα (Ισπανία) και Τζούλια Κονίσι Καμάργκο Σίλβα (Βραζιλία) με 6-1, 6-3. Στο επόμενο παιχνίδι τους θα αντιμετωπίσουν τις Αντεσούβα Οσαμπουόχιεν (Νιγηρία) και Ζισουάν Ζενγκ (Κίνα), με στόχο την 4άδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις