fbpx

Εκτός 8άδας η Σακελλαρίδη στο 25άρι του Μόναστιρ

Εκτός 8άδας η Σακελλαρίδη στο 25άρι του Μόναστιρ

Με μία νίκη και μία ήττα ολοκλήρωσε η Σαπφώ Σακελλαρίδη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων στο Μόναστιρ της Τυνησίας. Η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στο δεύτερο παιχνίδι της στο κυρίως ταμπλό, και έμεινε εκτός προημιτελικών.

Η Σαπφώ σήμερα αντιμετώπισε την 21χρονη Ρωσίδα, Αλίνα Καράεβα, και έχασε με 6-7(10), 6-3, 6-3, μετά από τρεις ώρες και 14 λεπτά αγώνα στο Court 2. Στον επόμενο γύρο, η Ρωσίδα θα αναμετρηθεί με την 26χρονη Βελγίδα, αλλά και No. 6 του ταμπλό, Μαγκάλι Κέμπεν.

Στην πρεμιέρα της η Σαπφώ είχε επικρατήσει της 21χρονης Κινέζας, Γιάκι Γουάνγκ, με 6-2, 6-3, για να πάρει την πρόκριση. Αντίθετα, η Μιχαέλα Λάκη δεν τα κατάφερε απέναντι στην 22χρονη Γαλλίδα, Γιασμίν Μανσούρι, και έχασε με 6-3, 6-0, μένοντας εκτός συνέχειας.

Όσον αφορά τα διπλά, η Σακελλαρίδη συνεργάζεται με την Μαγδαληνή Αδαλόγλου, και σε λίγη ώρα θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην 4άδα. Στο πρώτο τους ματς κέρδισαν τις Άνα Γκιράλντι Ρεκένα (Ισπανία) και Τζούλια Κονίσι Καμάργκο Σίλβα (Βραζιλία) με 6-1, 6-3.

Σήμερα, οι No. 2 του ταμπλό θα αντιμετωπίσουν τις Αντεσούβα Οσαμπουόχιεν (Νιγηρία) και Ζισουάν Ζενγκ (Κίνα), με στόχο τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους και την πρόκριση στα ημιτελικά της ITF διοργάνωσης στην Τυνησία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις