fbpx

Μέχρι την 4άδα των διπλών στο Μόναστιρ οι Σακελλαρίδη και Αδαλόγλου

Μέχρι την 4άδα των διπλών στο Μόναστιρ οι Σακελλαρίδη και Αδαλόγλου

Ολοκλήρωσαν την πορεία τους στο ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων στο Μόναστιρ οι Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Μαγδαληνή Αδαλόγλου. Το ελληνικό δίδυμο έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση των διπλών της διοργάνωσης, μετά από μία βροχερή εβδομάδα στην Τυνησία.

Το ελληνικό δίδυμο μέτρησε δύο νίκες στο ταμπλό των διπλών, και στα ημιτελικά αντιμετώπισε τις Γαλλίδες Τζένη Λιμ και Νίνα Ραντοβάνοβιτς. Το ματς ολοκληρώθηκε στο 2-2 του πρώτου σετ, και οι Γαλλίδες προκρίθηκαν στον τελικό.

Στα προηγούμενα παιχνίδια, Σαπφώ και Μάγδα αρχικά κέρδισαν τις Άνα Γκιράλντι Ρεκένα (Ισπανία) και Τζούλια Κονίσι Καμάργκο Σίλβα (Βραζιλία) με 6-1, 6-3, και στα προημιτελικά τις Ντεσούβα Οσαμπουόχιεν (Νιγηρία) και Ζισουάν Ζενγκ (Κίνα) με 6-0, 6-1.

Ήταν μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα στο Μόναστιρ λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Η ασταμάτητη βροχόπτωση οδήγησε στην αναβολή πολλών παιχνιδιών, κάτι που επιβάρυνε αρκετά το πρόγραμμα.

Η Σαπφώ αγωνίστηκε και στα μονά και έφτασε μέχρι τον δεύτερο γύρο του κυρίως ταμπλό. Στην πρεμιέρα της κέρδισε την 21χρονη Κινέζα, Γιάκι Γουάνγκ, με 6-2, 6-3, και μετέπειτα έχασε από την 21χρονη Ρωσίδα, Αλίνα Καράεβα, με 6-7(10), 6-3, 6-3.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις