fbpx

World Tennis League: Στον τελικό οι Kites, αμφίβολη η συμμετοχή του Τσιτσιπά (video)

World Tennis League: Στον τελικό οι Kites, αμφίβολη η συμμετοχή του Τσιτσιπά (video)

Στον τελικό του τουρνουά επίδειξης «World Tennis League» προκρίθηκαν οι Kites, που με απολογισμό 2 νικών και μίας ήττας πέρασαν πρώτοι στο Robin Round. Η ομάδα του Στέφανου Τσιτσιπά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τους Hawks, που είχαν σε εξαιρετική κατάσταση των MVP της ημέρας, Κάσπερ Ρουντ.

Ο Νορβηγός επικράτησε του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 6-4 στο τελευταίο παιχνίδι του tie και έδωσε την πρώτη νίκη στην ομάδα του. Νωρίτερα, η Αρίνα Σαμπαλένκα κέρδισε με το ίδιο σκορ την Ίγκα Σφιόντεκ, ενώ είχαν προηγηθεί και τα διπλά των ανδρών και το μεικτό.

Υπενθυμίζουμε, πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν αγωνίστηκε ούτε σήμερα στο φιλικό τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, όπως έπραξε και χθες. Μόνο την πρώτη μέρα έλαβε μέρος στην αγωνιστική δράση ο 25χρονος Έλληνας τενίστας, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και πήρε την απόφαση να μείνει εκτός.

Στον τελικό οι Kites θα αντιμετωπίσουν τους Eagles και η συμμετοχή του No. 6 του κόσμου είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Κι’ αυτό γιατί απέχουμε λιγότερο από 2 εβδομάδες από την έναρξη της νέας σεζόν, και ο Στέφανος έχει να υπερασπιστεί πολλούς βαθμούς σε United Cup και Australian Open.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις