fbpx

Μεντβέντεφ για Τσιτσιπά: «Μπορεί να με ξεπεράσει στην κατάταξη»

Μεντβέντεφ για Τσιτσιπά: «Μπορεί να με ξεπεράσει στην κατάταξη»

Στο Άμπου Ντάμπι βρίσκεται ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ αυτές τις μέρες, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο τουρνουά επίδειξης «World Tennis League». Ο No. 3 του κόσμου μίλησε σε συνέντευξή του για τον Στέφανο Τσιτσιπά, για την προσωπική του δουλειά στο κορτ, αλλά και την επιστροφή του Ναδάλ.

«Σίγουρα κάθε σεζόν είναι διαφορετική. Ο Τσιτσιπάς έφτασε στον τελικό του Australian Open και για διάφορους λόγους είχε ένα δύσκολο τέλος στη σεζόν, αλλά μπορεί να επιστρέψει και να ξεπεράσει έμεναν, τον Σίνερ, τον Κάρλος ή τον Νόβακ. Θυμηθείτε ότι εγώ στην αρχή της σεζόν ήμουν εκτός 10άδας», είπε αρχικά πρόσθεσε:

«Σε αυτό το στάδιο της ζωής μου συνεχίζω να βρίσκω τα όριά μου για να καταφέρνω ακόμα περισσότερα πράγματα. Προσπαθώ να γίνω περισσότερο επαγγελματίας, να δουλεύω πιο σκληρά και να είμαι καλύτερος μέσα στο κορτ».

Σχετικά με την επιστροφή του Ναδάλ, είπε: «Είναι πάντα πρόκληση να παίζεις με τον Ράφα, είναι πολύ δύσκολο να τον κερδίσεις. Με τον Ράφα είχαμε αρκετά “κλειστά””” παιχνίδια, που ένιωθα ότι μπορώ να τον κερδίσω, αλλά αυτός έπαιρνε το προβάδισμα στο τέλος. Οπότε για μένα θα είναι μεγάλη πρόκληση σε περίπτωση που τον αντιμετωπίσω.

Δε γνωρίζω σε τι κατάσταση βρίσκεται και κανείς δεν ξέρει το πως θα διαχειριστεί την επιστροφή του. Αλλά απ’ ό,τι είδα δείχνει να τα πηγαίνει καλά στις προπονήσεις κι αυτό είναι υπέροχο για το τένις».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις