fbpx

Όλα έτοιμα για την εκκίνηση της νέας σεζόν (pic)

Όλα έτοιμα για την εκκίνηση της νέας σεζόν (pic)

Δύο μέρες απέχουμε από την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, με το ελληνικό ενδιαφέρον να στρέφεται στο επερχόμενο United Cup. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα εκπροσωπήσουν ξανά την Εθνική στην Αυστραλία, με στόχο μία νέα μεγάλη πορεία και τη διάκριση.

Η διοργάνωση ξεκινάει την Παρασκευή (29/12) και θα διεξαχθεί σε δύο πόλεις της Αυστραλίας, στο Περθ και στο Σίδνεϊ. Η Ελλάδα θα παίξει στο Σίδνεϊ και θα ξεκινήσει τις προσπάθειές της τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Ιανουαρίου. Είναι στον ίδιο όμιλο με Χιλή και Καναδά.

Εκτός του Στέφανου, θα συμμετάσχουν άλλοι τέσσερις τενίστες του Top-10 της ATP (Τζόκοβιτς, Ρουντ και Ζβέρεφ), ενώ στις γυναίκες ξεχωρίζουν οι παρουσίες των Σφιόντεκ, Πέγκουλα, Γκαρσία και Βοντρούσοβα, από την πρώτη 10αδα της WTA.

Πριν το μεγάλο event στην Αυστραλία όμως, προηγείται το 250άρι τουρνουά στο Μπρισμπέιν, μέσα από το οποίο θα επιστρέψει ο Ράφαελ Ναδάλ στη δράση. Ο 37χρονος Ισπανός θα αγωνιστεί μετά από ένα χρόνο απουσίας, και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του με Ρούνε, Ντιμιτρόφ, Σέλτον και Μάρει.

Πολύ δυνατό θα είναι και το γυναικείο ταμπλό στο Queensland, με τις Σαμπαλένκα, Ριμπάκινα, Μούχοβα, Κις και Οσταπένκο, ενώ στο τουρνουά θα έχουμε άλλη μια μεγάλη επιστροφή, αυτή της Ναόμι Οσάκα, που επιστρέφει μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Τέλος, την πρώτη εβδομάδα του Γενάρη θα πραγματοποιηθεί και το 250άρι στο Χονγκ Κονγκ με τις συμμετοχές των Ρούμπλεφ, Χατσάνοφ, Τιαφό και Τσίλιτς, αλλά και το ASB Classic στο Όκλαντ (WTA 250) με τις Γκοφ, Σβιτολίνα και Ραντουκάνου να ξεχωρίζουν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις