fbpx

Μέχρι το κυρίως ταμπλό τα αδέρφια Σακελλαρίδη στο 15άρι του Μόναστιρ

Μέχρι το κυρίως ταμπλό τα αδέρφια Σακελλαρίδη στο 15άρι του Μόναστιρ

Μέχρι τον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Μόναστιρ έφτασαν τα αδέρφια Σακελλαρίδη. Οι Δημήτρης και Μιχάλης Σακελλαρίδης έκαναν το 3/3 στα προκριματικά, αλλά ηττήθηκαν στους «32» της ITF διοργάνωσης και αποκλείστηκαν.

Ο Δημήτρης ηττήθηκε από τον 23χρονο Ιταλό, Λούκα Φαντίνι, με 6-4, 6-2 στην πρεμιέρα του στο κυρίως ταμπλό. Ο Μιχάλης έχασε από τον 24χρονο Γάλλο, αλλά και No. 3 του ταμπλό, Κωνσταντάν Μπιτούν Κουζμίν, με 7-5, 6-2. Αμφότεροι έμειναν εκτός συνέχειας και συνεχίζουν στα διπλά.

Εκεί ο πρώτος συνεργάζεται με τον Βλάντισλαβ Ορλόφ, και στον πρώτο γύρο κέρδισαν τους Κρίστοφερ Σιέν (ΗΠΑ) και Γιασίν Σμίε (Μαρόκο) με 6-0, 6-2. Από την άλλη ο Μιχάλης παίζει δίπλα στον Γιούτα Κικούσι, και κέρδισαν τους Αμάρ Ελαμίν (Ινδία) και Ναζίμ Νακλούφ (Αλγερία) με 6-4, 7-5.

Στην 8άδα των διπλών οι κορυφαίοι του ταμπλό θα αντιμετωπίσουν τους Ρώσους Ιγκόρ Κουντριάσοφ και Αλεξάντρ Λομπάνοφ, ενώ οι Σακελλαρίδης και Κικούσι θα παίξουν με τους Αρτούρ Κουκασιάν και Ίλια Σιμάκιν. Τα αδέρφια Σακελλαρίδη μπορούν να διασταυρωθούν μόνο στον τελικό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις