fbpx

Τελευταία προπόνηση του Τσιτσιπά στο Ντουμπάι ενόψει United Cup (video)

Τελευταία προπόνηση του Τσιτσιπά στο Ντουμπάι ενόψει United Cup (video)

Την τελευταία του προπόνηση στο Ντουμπάι πραγματοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο πριν αναχωρήσει για το Σίδνεϊ. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στα ΗΑΕ, και θα συνεχίσει τη δουλειά στην Αυστραλία, ενόψει της συμμετοχής του στο United Cup.

Εκτός από τον Στέφανο, στην τελευταία προπόνηση στο Ντουμπάι συμμετείχε και ο αδερφός του, Πέτρος Τσιτσιπάς, που θα είναι και ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής. Δίπλα τους είχαν τον Απόστολο Τσιτσιπά, τον Χρήστο Αντωνόπουλο, αλλά και τον γυμναστή Χρήστο Φιωτάκη.

Θυμίζουμε, πως η Ελλάδα θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη διοργάνωση την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, με αντίπαλο τη Χιλή. Μία μέρα μετά (Τετάρτη 3/1) θα αντιμετωπίσει τον Καναδά, στο ματς που ενδεχομένως να κρίνει την πρωτιά του Group B, και την πρόκριση στα προημιτελικά.

Η “γαλανόλευκη” απαρτίζεται από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μαρία Σάκκαρη, Πέτρο Τσιτσιπά, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Στέφανο Σακελλαρίδη. Η αποστολή ενδέχεται να συγκεντρωθεί στο Σίδνεϊ τις επόμενες μέρες, και να αλλάξουν χρόνο εκεί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις