fbpx

Στο ίδιο μισό με Ντιμιτρόφ και Μάρεϊ ο Ναδάλ στο Μπρισμπέιν

Στο ίδιο μισό με Ντιμιτρόφ και Μάρεϊ ο Ναδάλ στο Μπρισμπέιν

Στο κάτω μέρος του ταμπλό κληρώθηκε ο Ράφαελ Ναδάλ στο επερχόμενο Brisbane International, μέσω του οποίου θα επιστρέψει στην ενεργό δράση. Ο 37χρονος Ισπανός βρίσκεται στο ίδιο μισό με τους Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Άντι Μάρεϊ, ενώ θα κάνει πρεμιέρα απέναντι σε έναν qualifier.

Μέσω της wild card που του χορηγήθηκε, ο Ράφα θα επιστρέψει στο Tour μετά από περίπου ένα χρόνο απουσίας του, και το ταξίδι του ξεκινάει από την Αυστραλία. Ωστόσο τα προκριματικά διαθέτουν δυνατούς παίκτες (Τιμ και Σβάρτσμαν), οπότε δε θα έχει εύκολο έργο ο Ισπανός τενίστας.

Εφόσον ξεπεράσει το πρώτο του εμπόδιο, ο Ναδάλ θα διασταυρωθεί πιθανότατα με τον No. 8 του ταμπλό, Ασλάν Καράτσεφ, ενώ στα προημιτελικά ενδέχεται να συναντήσει τον Ούγκο Αμπέρ. Αν κάνει το 3/3 θα τον περιμένει στην 4άδα ο Ντιμιτρόφ, που στην πρεμιέρα του θα κοντράρει τον Άντι Μάρεϊ.

Στο άλλο μισό του ταμπλό της ATP 250 διοργάνωσης δεσπόζει το όνομα του Χόλγκερ Ρούνε, που είναι και το No. 1 του ταμπλό. Είναι επίσης το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο Μπρισμπέιν, και στο δρόμο του είναι οι Μαξ Πούρσελ, Σεμπάστιαν Κόρντα και Μπεν Σέλτον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις