fbpx

United Cup: Η βαθμολογία και τα σενάρια πρόκρισης για την Ελλάδα

Εθνική στο United Cup

Με ήττα ξεκίνησε τις προσπάθειές της η Ελλάδα στο φετινό United Cup, μιας και δεν τα κατάφεραν οι διεθνείς μας στο tie με τη Χιλή. Αν και η Μαρία Σάκκαρη έδωσε το προβάδισμα στην Εθνική, η ήττα του Στέφανου Σακελλαρίδη, αλλά και στο μικτό διπλό, έφεραν την ήττα στην πρεμιέρα μας.

Μ’ αυτό το αποτέλεσμα, Χιλή και Καναδάς μοιράζονται την κορυφή του Β’ ομίλου της διοργάνωσης, και η Ελλάδα είναι τελευταία με παιχνίδι λιγότερο. Θα αντιμετωπίσει αύριο (Τετάρτη 3/1) τον Καναδά σε «τελικό» πρόκρισης, μ’ όλα τα σενάρια για την πρώτη θέση και τα προημιτελικά να ‘ναι ανοιχτά.

Τα σενάρια πρόκρισης για την Ελλάδα:

Αν ο Καναδάς κερδίσει αύριο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τότε μένουμε εκτός 8άδας οριστικά. Αν όμως επικρατήσει η Ελλάδα, τότε ανοίγει ο… σάκος των σεναρίων για τις θέσεις στον όμιλο, αλλά και των πολλών ενδεχομένων για τις προκρίσεις στα προημιτελικά.

Αν η Ελλάδα κερδίσει για αρχή θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία. Σε αυτή τη περίπτωση, η Ελλάδα θα περάσει ως πρώτη στην 8άδα αν κερδίσει με 3-0 το σειρά. Αν η “γαλανόλευκη” κερδίσει με 2-1, θα υπάρχει απόλυτη ισοβαθμία και θα γίνει καταμέτρηση των κερδισμένων σετ.

Στο ενδεχόμενο αυτό, η Χιλή κατά πάσα πιθανότητα μένει εκτός, και θα ελπίζει σε πρόκριση μέσω της δεύτερης θέσης (προκρίνεται η καλύτερη δεύτερη στους τρεις ομίλους του Σίδνεϊ). Ο Καναδάς προηγείται σε κερδισμένα σετ και games για την ώρα, χωρίς να υπολογίζεται το αυριανό tie.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις