fbpx

United Cup: Με Γερμανία η Ελλάδα στους «8»

Σάκκαρη και Τσιτσιπάς

Την πάντα δυνατή και υπολογίσιμη Γερμανία θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα στα προημιτελικά του United Cup, το πρωί της Παρασκευής (5/1). Οι Γερμανοί προκρίθηκαν ως οι καλύτεροι «2οι» των ομίλων στο Σίδνεϊ, και προμηνύεται ένα οριακό tie, ανάμεσα σε τενίστες υψηλού επιπέδου στην ATP και στην WTA.

Με ηγέτες της τους Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Αντζελίκ Κέρμπερ θα αντιμετωπίσει την Εθνική μας, που τερμάτισε πρώτη στον Β΄ όμιλο της διοργάνωσης. Παρά την ήττα από τη Χιλή στην πρεμιέρα, η “γαλανόλευκη” πήρε τα πρώτα δύο παιχνίδια κόντρα στον Καναδά και εξασφάλισε την πρωτιά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε πρώτα τον Στίβεν Ντίεζ με 6-2, 6-3, για να ακολουθήσει η δύσκολη επικράτηση της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα στη Λέιλα Φερνάντες με 7-6(2), 6-3. Σε εξέλιξη αυτή την ώρα είναι το μικτό διπλό, με τους Πέτρο Τσιτσιπά και Δέσποινα Παπαπιχαήλ να εκπροσωπούν την Ελλάδα.

Η σειρά αγώνων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τη Γερμανία θα ξεκινήσει στις 08:30 το πρωί (ώρα Ελλάδος) και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ERT Sports 2. Αν η Εθνική μας κερδίσει και προκριθεί στα ημιτελικά, θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία, που απέκλεισε νωρίτερα τη Σερβία.

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης:
Πολωνία-Κίνα (3-0)
Γαλλία-Νορβηγία (4/1)
Αυστραλία-Σερβία (3-0)
Ελλάδα-Γερμανία (5/1)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις