fbpx

Πρωταθλήτρια στα διπλά στο 50άρι της Ταϊλάνδης η Σακελλαρίδη

Πρωταθλήτρια στα διπλά στο 50άρι της Ταϊλάνδης η Σακελλαρίδη

Την κατάκτηση του τίτλου στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 50.000 δολαρίων στην Ταϊλάνδη πανηγύρισε η Σαπφώ Σακελλαρίδη. Η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια συνεργάστηκε με την 23χρονη Καζάκα, Ζίμπεκ Κουλαμπάγιεβα, και μαζί αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες της διοργάνωσης.

Στον τελικό πήραν το ματς δίχως αγώνα, καθώς οι Λανλάνα Ταραρούντι (Ταϊλάνδη) και Σία Γι Τσάο (Ταϊβάν) δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν. Για να φτάσουν ως εκεί, οι No. 1 του ταμπλό σημείωσαν τρεις νίκες, και αξιοσημείωτο είναι πως σε κανέναν παιχνίδι δεν έχασαν σετ.

Στην πρεμιέρα τους κέρδισαν τις Μπεατρίς Γκουμούλια (Ινδονησία) και Ρίνα Σιάγκο (Ιαπωνία) με 6-4, 6-3. Στα προημιτελικά κατάφεραν να επικρατήσουν των Μάγια Σβάλινισκα (Πολωνία) και Γιούκι Νιάτο (Ιαπωνία) με 6-4, 6-4, ενώ στην 4άδα νίκησαν τις Λουκσίκα Κουκχούμ (Ταϊλάνδη) και Σογιούν Παρκ (Νότια Κορέα) με 6-4, 6-1.

Όσον αφορά τα μονά, η Σαπφώ αγωνίστηκε μόνο στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό, όπου και ηττήθηκε από την 32χρονη Σλοβένα, Νταλίλα Γιακούποβιτς, με 6-7(3), 6-1, 6-0. Αυτός ήταν ο 17ος τίτλος της καριέρας της, και ο δεύτερος μεγαλύτερος, μετά το 60άρι στα διπλά της Τσεχίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις