fbpx

ASB Classic: Επιστροφή με ήττα για τον Σαποβάλοφ (video)

Ο Σαποβάλοφ στο ASB Classic

Ντεμπούτο στο 2024 με ήττα για τον Ντένις Σαποβάλοφ, που δεν τα κατάφερε απέναντι στον Σεμπάστιαν Όφνερ και έχασε με 6-4, 6-2, για τον πρώτο γύρο του ASB Classic στο Όκλαντ, μένοντας εκτός συνέχειας.

Ο 24χρονος Καναδός τενίστας επέστρεψε στο ATP Tour μετά από 6 μήνες απουσίας του, λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο, αλλά δε συνδύασε την επιστροφή του με νίκη, που θα του έδινε και την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο της ATP 250 διοργάνωσης.

Μετά από μία ώρα και 8 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ, ο No. 116 της παγκόσμιας κατάταξης μέτρησε 11 winners, 19 αβίαστα και 11 διπλά σφάλματα, ενώ δε μετουσίωσε σε break καμία από τις ευκαιρίες του (0/2).

Είχε 74% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο σερβίς, ενώ επίσης τον “πλήγωσε” το ότι δεν έσωσε κανένα BP του 27χρονου Αυστριακού αντιπάλου του. Ο Όφνερ θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα.

Ο 30χρονος τενίστας κατάφερε να επιβληθεί στον ισπανικό “εμφύλιο” του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ με 6-4, 6-3, και να δώσει συνέχεια στις προσπάθειές του στο Όκλαντ.

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και ο Μαξ Πούρσελ, που κέρδισε τον συμπατριώτη του, Κίρανπαλ Πάνου με 6-4, 6-4, ενώ ο και Άρθουρ Φις βγήκε νικητής από αντίστοιχη “μονομαχία”, μιας και επικράτησε του επίσης Γάλλου, Ρισάρντ Γκασκέ, με 6-3, 6-4.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις