fbpx

Ζβέρεφ: «Κάποιοι δημοσιογράφοι κοιτάνε τα κλικ και όχι την αλήθεια»

Ο Ζβέρεφ στο Australian Open

Τεταμένο ήταν το κλίμα στη συνέντευξη Τύπου του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την επερχόμενη εκδίκασή του στη Γερμανία το Μάιο.

Ο 26χρονος Γερμανός τενίστας κατηγορείται για κακοποίηση προς την πρώην συντρόφου του, και έγινε γνωστή πριν από ώρες η ημερομηνία της εκδίκασής του.

Η πρώτη ερώτηση προς τον Ζβέρεφ ήταν το πως κρίνει την εμφάνισή του, αλλά και του συμπατριώτη του, Ντόμινικ Κόπφερ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας τους στο Australian Open.

«Έπαιξε πολύ καλά ο Ντόμινικ σήμερα. Όσο για μένα, προφανώς και δεν είμαι γνωστός για τις καλές μου επιδόσεις σε ματς πρώτου γύρου.

Πάντα δυσκολεύομαι σ’ αυτές τις φάσεις, αλλά είμαι χαρούμενος που βρήκα τον τρόπο να νικήσω. Δεν ήταν το καλύτερό μου τένις, όλοι μπορούν να το καταλάβουν αυτό».

Μετέπειτα, όταν άρχισαν οι ερωτήσεις προς τον Ζβέρεφ, ο Γερμανός τενίστας άρχισε διάλογο μ’ έναν εκ των δημοσιογράφων της αίθουσας, σχετικά με το θέμα της εκδίκασής του τον Μάιο:

Δημοσιογράφος: «Μπορώ να σε ρωτήσω για το δικαστήριο στη Γερμανία; Πιστεύεις πως είναι σωστό να συνεχίσεις στο συμβούλιο των παικτών της ATP όσο η υπόθεση είναι σε εξέλιξη;»

Ζβέρεφ: «Γιατί όχι;»

Δημοσιογράφος: «Προφανώς υπάρχει ένα ερωτηματικό εκεί και το δικαστήριο θα αποφασίσει».

Ζβέρεφ: «Δεν υπάρχει».

Δημοσιογράφος: «Έχεις την εμπιστοσύνη των άλλων συναθλητών σου ότι θα συνεχίσεις σ’ αυτό το ρόλο;»

Ζβέρεφ: «Ναι, έτσι πιστεύω. Κανείς δεν μου έχει πει κάτι μέχρι τώρα, οπότε δεν έχω λόγο να πιστεύω το αντίθετο».

Δημοσιογράφος: «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που λένε ότι δεν θα έπρεπε να παίζεις καν, πόσο μάλλον να έχεις ηγετικό ρόλο. Τι σκέφτεσαι πάνω σ’ αυτό;»

Ζβέρεφ: «Σαν ποιον; Μόνο κάποιοι δημοσιογράφοι το λένε αυτό, τους οποίους ενδιαφέρει να γράψουν κάτι για τα κλικ και όχι την αλήθεια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις