fbpx

Australian Open: Το πρόγραμμα του Σαββάτου

Ο Αλκαράθ στο Australian Open

Ολοκληρώνεται ο τρίτος γύρος του Australian Open το Σάββατο (20/1), που μπορεί να μην έχει ελληνικό ενδιαφέρον, ωστόσο υπάρχουν δυνατές αναμετρήσεις. Στο κορτ θα μπει ο No. 2 του κόσμου, Κάρλος Αλκαράθ, αλλά και η κορυφαία των WTA Rankings, Ίγκα Σφιόντεκ, με στόχο τους «16».

Το πρόγραμμα στη Rod Laver Arena ανοίγουν οι δυο Κινέζες, Κίνγουεν Ζενγκ και Γιαφάν Γουανγκ, για να ακολουθήσει η αναμέτρηση του Αλκαράθ με τον 18χρονο Γιούντσενγκ Σανγκ. Μετά τις 10:00 η No. 1 του κόσμου θα αντιμετωπίσει την Λίντα Νόσκοβα, και την αυλαία θα ρίξει ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κόντρα στον Άλεξ Μίκελσεν.

Στη Margaret Court Arena πρώτος θα μπει ο Τόμι Πολ, που θα αντιμετωπίσει τον Μίομιρ Κετσμάνοβιτς (03:00), και τη σκυτάλη θα πάρει η Γελένα Οσταπένκο κόντρα στην Βικτόρια Αζαρένκα. Μετά τις 10:00 θα ξεκινήσει το ντέρμπι ανάμεσα σε Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ και Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσουν οι Ελίνα Σβιτολίνα και Βικτόριγια Γκόλουμπιτς.

Τέλος, στην John Crain Arena θα μπουν πρώτες οι Έμα Ναβάρο και Νταγιάνα Γιαστρέμσκα (02:00), και θα ακολουθήσει η “μονομαχία” των Χούμπερτ Χουρκάτς και Ούγκο Αμπέρ. Το πρόγραμμα θα κλείσουν οι Κάμερον Νόρι και Κάσπερ Ρουντ, ενώ στην Kia Arena ξεχωρίζει το Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ-Νούνε Μπόργες (06:30).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις