fbpx

Σαμπαλένκα: «Κλειδί για τη νίκη ήταν η συγκέντρωσή μου» (video)

Η Σαμπαλένκα στο Australian Open

Μίλησε για τη μεγάλη της νίκη κόντρα στην Κόκο Γκοφ η Αρίνα Σαμπαλένκα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Australian Open. Η back to back φιναλίστ της διοργάνωσης στοχεύσει στην υπεράσπιση του τίτλου της, απέναντι στον Κίνγουεν Ζενγκ, που πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό.

«Ναι, ήταν ένα υπέροχο ματς. Η Γκοφ είναι μία εξαιρετική τενίστρια, και πάντα είναι απαιτητικά τα παιχνίδια μας. Νομίζω πως το κλειδί για τη νίκη ήταν ότι έμεινα συγκεντρωμένη, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε συνθήκη του αγώνα, ανεξάρτητα από το σκορ, απλά προσπαθούσα για το καλύτερο.

Εννοείται είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι σ’ έναν ακόμα τελικό Grand Slam. Ελπίζω αυτή τη φορά να τα πάω λίγο καλύτερα, σε σχέση με την προηγούμενη φορά». Σχετικά με τις διαφορές με τον τελικό της Νέας Υόρκης, είπε: «Στη Νέα Υόρκη έπαιξε περισσότερο παθητικά. Δεν την είχα πιέσει τόσο, εκτός από το πρώτο σετ.

Μετά άρχισε να πέφτει ο ρυθμός μου, μπήκα σε πολλά ράλι, και αυτό δεν πήγε τόσο καλά για μένα. Στην preseason εστίασα στο πως να προσεγγίζω τα χτυπήματα. Να ανεβαίνω στο φιλέ και να τελειώνω πολλούς πόντους εκεί, και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που σήμερα το κατάφερα αυτό. Αυτή ήταν η διαφορά στα δύο παιχνίδια».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις