fbpx

Τσιτσιπάς, Κύργιος και Κοκκινάκης έριξαν “βόμβα” για το Davis Cup (pic)

Τσιτσιπάς, Κύργιος και Κοκκινάκης στη Μελβούρνη

Σε κοινή έξοδο στη Μελβούρνη βρέθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τους Νικ Κύργιο και Θανάση Κοκκινάκη, δειπνίζοντας σε ελληνικό εστιατόριο. Ο Κύργιος, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που απαθανατίζονται όλοι τους, βάζοντας για λεζάντα μία… σπόντα για την «Team Greece».

«Things could be looking nice for team Greece soon» είπε ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, και πολλοί πήραν τα λόγια του ως υπονοούμενο για την Εθνική Ελλάδος και το Davis Cup. Στη φωτογραφία σχολίασε ο Τσιτσιπάς, επιβεβαιώνοντας το παραπάνω υπονοούμενο «Davis Cup loading…», ενώ το δικό της σχόλιο άφησε και η Πάουλα Μπαντόσα με emojis.

Δεν είναι σαφές αν πρόκειται για κάτι που όντως αλλάξει τη σύνθεση της Εθνικής, ή αν πρόκειται για πλάκα, αλλά και οι τρεις δείχνουν να περνούν καλά μαζί. Πόσο μάλλον οι Τσιτσιπάς και Κύργιος που είχαν ένα ιδιαίτερο παρελθόν, όμως οι σχέσεις τους μοιάζουν να έχουν αποκατασταθεί πλήρως.

Θυμίζουμε, πως ο Στέφανος θα επιστρέψει στη χώρα μας σε λίγες μέρες, ώστε να συνεχίσει τις προπονήσεις του και να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής, για το tie του Davis Cup με τη Ρουμανία το Σαββατοκύριακο (3-4/2), στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις