fbpx

Σίνερ: «Σιγά-σιγά συνειδητοποιώ τι έχω κάνει» (video)

Ο Γιανίκ Σίνερ με το τρόπαιο του Australian Open

Μετά τον τίτλο στο Ausralian Open, ο Γιάνικ Σίνερ βρέθηκε με το τρόπαιο στην παραδοσιακή φωτογράφιση στους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους στη Μελβούρνη.

Ο 22χρονος Ιταλός, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, τόνισε ότι σιγά-σιγά συνειδητοποιεί αυτό που κατάφερε.

«Υπήρχαν προφανώς πολλά συναισθήματα στο κεφάλι μου αμέσως μετά το ματς, η σκληρή δουλειά, οι θυσίες που έκανα σε όλη την καριέρα μου και το να μοιραστώ αυτή τη στιγμή με την ομάδα μου ήταν ίσως το καλύτερο συναίσθημα που είχα μέχρι τώρα.

Είναι υπέροχα συναισθήματα. Ήμουν απλά χαρούμενος. Χθες ίσως ακόμα δεν μπορούσα να το πιστέψω, και τώρα αρχίζω να το συνειδητοποιώ, οπότε είναι υπέροχο συναίσθημα. Δεν κοιμήθηκα πολύ, αλλά είναι έντονα τα συναισθήματα, σιγά σιγά συνειδητοποιώ τι έχω κάνει. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για εμένα και την ομάδα μου, τόσο πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σίνερ.

Όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Νόβακ Τζόκοβιτς με τους 10 τίτλους στη Μελβούρνη, ο Ιταλός είπε: «Ειλικρινά δεν σκέφτομαι να ισοφαρίσω τους 10 τίτλους του Νόβακ. Είναι σε ​​ένα διαφορετικό επίπεδο. Είμαι απλά χαρούμενος που έχω αυτό το τρόπαιο για φέτος και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να γίνει, αλλά θα απολαύσω τη διαδικασία μου και μετά θα δούμε τι μπορώ να πετύχω στο μέλλον».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις