fbpx

Θα επιστρέψει στο Indian Wells ο Τζόκοβιτς

Ο Τζόκοβιτς στο Australian Open

Ως τα ημιτελικά του Australian Open έφτασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που ηττήθηκε από τον μετέπειτα νέο πρωταθλητή της διοργάνωσης, Γιανίκ Σίνερ. Παρόλα αυτά, επωφελήθηκε από την ήττα του Κάρλος Αλκαράθ στα προημιτελικά, και διατηρήθηκε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στη Μελβούρνη, ο 36χρονος Σέρβος δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής του στο ATP Tour. Προφανώς γιατί θα χρειαστεί χρόνο ξεκούρασης και αποθεραπείας, αλλά και για να βγάλει το πλάνο του για τη σεζόν που διανύουμε.

Το όνομά του δε βρίσκεται φυσικά στο 500άρι τουρνουά στο Ντουμπάι, αλλά ούτε και στις διοργανώσεις σε Ρότερνταμ, Ρίο Ντε Τζανέιρο και Ακαπούλκο. Η επιστροφή του εκτιμάται για τον Μάρτιο, και σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Νόλε, θα γίνει στο φετινό Indian Wells.

«Επόμενη στάση για τον Τζόκοβιτς θα είναι το BNP Paribas Open (Indian Wells) από τις 6 μέχρι τις 17 Μαρτίου» γράφει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα του, και αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε ο κάτοχος των 24 Grand Slam θα επιστρέψει στο τουρνουά της Καλιφόρνια μετά από 5 χρόνια (2019).

Είναι πρωταθλητής της διοργάνωσης 5 φορές. Το 2019 είχε απολογισμό μία νίκη και μία ήττα, γεγονός που τον άφησε εκτός από το δεύτερο γύρο. Λόγω απαγόρευσης των ΗΠΑ σε μη εμβολιασμένους κατά του COVID-19, δεν του επιτρεπόταν μετέπειτα η συμμετοχή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις