fbpx

Davis Cup: Την Παρασκευή (2/2) η κλήρωση για το Ελλάδα-Ρουμανία

Ο Τσιτσιπάς στο Davis Cup

Δύο μέρες μακριά βρισκόμαστε από την έναρξη του tie της Ελλάδας με τη Ρουμανία για τα play-off του World Group I του Davis Cup. Η συνάντηση των δύο εθνικών ομάδων θα γίνει το Σαββατοκύριακο 3-4/2 στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, όπου ήδη έχει τοποθετηθεί το σκληρό κορτ.

Μία μέρα πριν, την Παρασκευή (2/2) στις 15:30 θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων ανάμεσα στις δύο ομάδας, και μετέπειτα θα ακολουθήσουν οι συνεντεύξεις Τύπου. Πρώτα θα μιλήσουν οι Ρουμάνοι, και στο τέλος θα πάρουν το λόγο οι Έλληνες διεθνείς.

Το Σάββατο το αγωνιστικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 16:00, ενώ την Κυριακή η δράση θα αρχίσει από τις 11:00 το πρωί. Η σύνθεση της “γαλανόλευκης” αποτελείται από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Πέτρο Τσιτσιπά, Αλέξανδρο Σκορίλα, Γιάννη Ξυλά, Αριστοτέλη Θάνο και Μιχάλη Περβολαράκη.

Αρχηγός αποστολής είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς, και κάπτεν ο Δημήτρης Χατζηνικολάου. Τα ημερήσια εισιτήρια ορίστηκαν σε 10€, 15€, 30€ και 50€, διαχωρισμένα σε τέσσερις ζώνες. Η πώλησή τους συνεχίζεται από το https://www.more.com/sports/davis-cup-1/.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις