fbpx

Davis Cup: Με “άρωμα” ΑΕΚ η συνέντευξη Τύπου στα Άνω Λιόσια (pics)

Με... άρωμα ΑΕΚ η συνέντευξη Τύπου του Davis Cup

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, ενόψει των play-off του World Group I του Davis Cup. Αυτό το Σαββατοκύριακο (3-4/2) η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία στο γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ, με στόχο την πρόκριση στο World Group I.

Μετά την κλήρωση των αγώνων, πρώτος στη “μάχη” του tie με τους Ρουμάνους θα βρεθεί ο ηγέτης της Εθνικής μας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο No. 10 του κόσμου θα αντιμετωπίσει τον No. 2 των φιλοξενούμενων, και έμπειρο 33χρονο, Μάριους Κοπίλ, με στόχο να μας δώσει το προβάδισμα.

Μετά θα ακολουθήσει ο αγώνας του Αριστοτέλη Θάνου με τον Νίκολας Ιονέλ, για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του Σαββάτου (3/2), ενώ την Κυριακή (4/2) θα ξεκινήσει η δράση με το διπλό, όπου εκεί ο Στέφανος θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Πέτρο Τσιτσιπά, κόντρα στους Κοπίλ και Κορνέα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μίλησαν οι παίκτες των δύο ομάδων, αλλά και οι προπονητές τους, ενώ έντονο ήταν το… κιτρινόμαυρο χρώμα, μιας και όπως προαναφέραμε όλα αυτά γίνονται στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ. Στο τέλος όλοι φωτογραφήθηκαν και με σημαία της «Ένωσης».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις